UW Optiek
+ Oogzorg

UW Optiek + Oogzorg staat voor kwaliteit, oogzorg, persoonlijke aandacht en vakkundig advies met oog voor trend en detail. Op het gebied van brillen, zonnebrillen en lenzen is UW Optiek + Oogzorg een ware inspiratiebron en voor iedereen toegankelijk. Van eenvoudig klassiek tot trendy en opvallend

U kunt bij ons terecht voor de nieuwste collecties van merken als Ray Ban en Joshi, maar ook exclusieve merken zoals Dior, Cazal, Gucci, Alexander MCqueen, Cartier, Tom Ford, Pierre, Gold & Wood en Chloé hebben wij in ons assortiment opgenomen.

Kom eens langs bij ons in Scherpenzeel en bekijk onze collectie onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Maak een afspraak

Dit zeggen onze klanten

M vd Broek

Was hier vorige week voor een computer/lees bril. Hele fijne zaak, prettige mensen, niet alleen advies maar ook goed te begrijpen uitleg!

Se Lie

Zeer goed en vriendelijk personeel. Het hele gezin is professioneel gemeten en onderzocht. Advies en de zorg is uitmuntend en meer dan genoeg keuze uit het mooie assortiment monturen. Wij maken graag de reis van 60 km naar onze vast optiek zaak. Toppers zijn jullie.

Mathilde Clement

Professioneel bedrijf waar je gastvrij ontvangen word en deskundig advies krijgt. Voor ieder is er een bril op maat en je kunt zelfs je brilglazen laten customizen qua tint en grootte!

Tim Holzken

Voor mijn vrouw even langsgeweest voor een reparatie aan een twee jaar oude bril. Direct geholpen. Wat krijgt u van mij? Niets! Dat is onze service. Kijk, dat is onbetaalbaar.

Taipio Wolfjager

De zaak heeft een mooie uitstraling. Goede en vriendelijke service. Fendi legt goed uit wat er aan de hand is en wat de mogelijkheden zijn.

M C

Wat een fijne zaak is dit waar de klant centraal staat en ze daar ook de tijd voor je nemen. Professionele apparatuur en gedetailleerd op in gaan waar ze direct een antwoord op hebben.

Bart K.

Goede koffie, aardig personeel, Super service en erg professioneel geholpen.

Wij helpen u graag met
onze producten en diensten

Op het gebied van (zonne)brillen en lenzen is UW Optiek + Oogzorg een ware inspiratiebron en voor iedereen toegankelijk. Van eenvoudig klassiek tot trendy en opvallend.

Wij verkopen de volgende merken

Onze website maakt
gebruik van cookies

De website van UW Optiek + Oogzorg maakt gebruik van functionele- en analytische cookies. Deze zijn nodig om de site goed te laten functioneren en maken geen gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ik begrijp het    Privacy verklaring