Voor het jaar 2021 onthult Pantone niet één maar twee trendkleuren. De eerste springt eruit: het is een knalgele kleur die optimisme uitstraalt.  UltiemYellow.

Wat Ultiem Yellow vooral omarmt als mode-accentkleur, zijn  bijvoorbeeld voor een tas, schoenen, sjaal of een topje.

Ultiem Grey

De tweede kleur is een wat sobere, maar krachtige grijstint, genaamd Ultiem Grey. Een uitstekende neutrale nuance, die je met veel andere – zowel koele alsook warme – kleuren kunt combineren. In de brillenmode van 2021 zie je dit Ultimate Grey al regelmatig voorbij komen. Zoals in diverse stainless steel en titanium modellen.

Maar ook in een aantal acetaatontwerpen.  Wij zijn immers allemaal dol op kleuren die je makkelijk kunt combineren.

Core classics

Naast dé trendkleur van het jaar presenteert het Pantone Color Institute ieder seizoen een kleuren-shortlist voor de New York en London Fashion Week: de zogenaamde ‘core classics’. Basiskleuren die de veelzijdigheid van de seizoenen overstijgen. De brillen van Joshi hebben deze mooie kleuren al verwerkt in haar collectie. Kom eens langs en bekijk onze uitgebreide collectie.

Dit zijn de Pantone-kernklassiekers voor de lente/zomer 2021:

  1. Blauwig zwart
  2. Middengrijs
  3. Crème
  4. Warm camel
  5. Warm kaki

 

Deze blogs zijn ook
interessant voor u

Uw vraag, onze zorg

Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met de kwaliteit van uw ogen en uw zicht? Voer uw telefoonnummer in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Onze website maakt
gebruik van cookies

De website van UW Optiek + Oogzorg maakt gebruik van functionele- en analytische cookies. Deze zijn nodig om de site goed te laten functioneren en maken geen gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ik begrijp het    Privacy verklaring