Tot ziens zomer, en hallo herfst. En dat betekent: nieuwe trends. Nieuwe outfits, nieuwe accessoires en natuurlijk nieuwe brillen. Ontdek wat dit seizoen hot en trendy is.

De zomer is nu echt voorbij en de herfst heeft definitief zijn intrede gedaan. Voor ons voelt dit altijd als een heerlijk nieuw begin. De avonden weer langer en heerlijk de open haard weer aan.

En na die lange periode van thuiswerken met weinig tot geen sociale contacten buitenshuis, mogen we onszelf nu eindelijk weer laten zien En dat kan al heel gemakkelijk met slechts één modeaccessoire: een nieuw montuur.

Onze klanten kunnen met een nieuwe bril zijn of haar persoonlijkheid in één klap onderstrepen. En wij kunnen u daarbij helpen.

Trends: dit hangt in het najaar in de etalages

Wij helpen jou met de mooiste brillencollectie, die perfect aansluit op de kledingtrends die nu in de etalages te zien zijn.

Trends: dit hangt in het najaar in de etalages

Wij helpen jou met de mooiste brillencollectie, die perfect aansluit op de kledingtrends die nu in de etalages te zien zijn.

Het draait allemaal om aaibare stoffen, knusse breisels, maar ook materialen met een feestelijke uitstraling, zoals glimmende lovertjes en franjes. Tegelijkertijd zien we transparantie in diverse kledingstukken.

De silhouetten zijn los, vaak gelaagd en veelal geïnspireerd door de jaren ’90.

 

 

 

 

 

 

Actuele modekleuren

Het kleurgebruik voor de aankomende herfst- en wintermode is een stuk vriendelijker en minder sobere kleuren die vorig jaar de boventoon voerden.

 

 

 

 

 

Denk vooral aan helder frisgroen, hemelsblauw, verkoelend lichtblauw, dynamisch paars, fel geel en warm rood. Allesbehalve saai dus.

De vier neutrale Pantone kleuren voor dit najaar zijn: 

• Ultimate Gray (een vertrouwde lichtgrijze kleur)

 Coconut Cream (een crèmig wit)

• Soybean (licht beige)

• Olive Branch (een fris olijfgroen)

Basiskleuren die zich makkelijk laten combineren met de vrolijke modekleuren van nu.

 

 

 

 

Deze blogs zijn ook
interessant voor u

Uw vraag, onze zorg

Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met de kwaliteit van uw ogen en uw zicht? Voer uw telefoonnummer in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Onze website maakt
gebruik van cookies

De website van UW Optiek + Oogzorg maakt gebruik van functionele- en analytische cookies. Deze zijn nodig om de site goed te laten functioneren en maken geen gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ik begrijp het    Privacy verklaring