Uw contactspecialist in Scherpenzeel.

Altijd en overal scherp kunnen zien, dat wil iedereen. Van de wereld om u heen genieten, zonder te worden tegengehouden door slecht zicht. Maar niet iedereen wilt hiervoor een bril dragen. Dit kan o.a. tijdens het sporten vervelend zijn.

Naast brillen en zonnebrillen behoren contactlenzen ook tot ons assortiment: daglenzen, harde lenzen, maandlenzen, multifocale lenzen, nachtlenzen, speciale contactlenzen voor cilindercorrectie en lenzenvloeistoffen. Bij Uwoptiek adviseren wij u graag bij het uitzoeken van het juiste paar. Om er achter te komen welke Lenzen voor uw ogen de beste zijn, maken met een cornea topograaf ( een landkaart van uw hoorvlies ). We zien u graag bij ons in de winkel.

 

Maak een afspraak

Wij verkopen de volgende merken

Uw vraag, onze zorg

Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met de kwaliteit van uw ogen en uw zicht? Voer uw telefoonnummer in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Onze website maakt
gebruik van cookies

De website van UW Optiek + Oogzorg maakt gebruik van functionele- en analytische cookies. Deze zijn nodig om de site goed te laten functioneren en maken geen gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ik begrijp het    Privacy verklaring