Uiteraard hebben we voor de jongere klanten volop keus. Kinderen die houden van vrolijke kleuren of juist die stoere bril kunnen bij ons terecht. Het spreekt voor zich dat onze kinderbrillen ook tegen een stootje kunnen.

Kids actie

Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben we de Kids actie: Alle kinderbillen €179,- compleet. Onze merken kinderbrillen zijn: Very French Gangsters, Ray Ban, Chloé en BBig

Kinderoogzorg/oogmeting

Kinderen tot en met 7 jaar moeten naar de oogarts. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen naar een optometrist of de opticien. Bij een allereerste meting bij kinderen van 8 jaar en ouder adviseren wij ook een meting door de optometrist. Zodat er ook naar de gezondheid van het oog gekeken kan worden.

Maak een afspraak

Uw vraag, onze zorg

Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met de kwaliteit van uw ogen en uw zicht? Voer uw telefoonnummer in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Wie komt ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een gedreven opticien die voor 4-5 dagen ons team wilt komen versterken. Ben jij diegene?

Reageer snel via info@uwoptiek.nl

 

Onze website maakt
gebruik van cookies

De website van UW Optiek + Oogzorg maakt gebruik van functionele- en analytische cookies. Deze zijn nodig om de site goed te laten functioneren en maken geen gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ik begrijp het    Privacy verklaring