Uiteraard hebben we voor de jongere klanten volop keus. Kinderen die houden van vrolijke kleuren of juist die stoere bril kunnen bij ons terecht. Het spreekt voor zich dat onze kinderbrillen ook tegen een stootje kunnen.

Kids actie

Speciaal voor kinderen tot en met 10 jaar presenteren wij de voordelige Kids Actie: Alle kinderbrillen zijn verkrijgbaar compleet voor slechts €195,-, inclusief een uitgebreide service. Deze service biedt u de mogelijkheid om bij eventuele schade aan de bril of glazen gedurende het eerste jaar slechts 30% van de kosten zelf te dragen, in het tweede jaar 50%, en in het derde jaar 70%. Let op: deze service geldt eenmalig per bril en is niet van toepassing bij verlies, diefstal, of wijzigingen in de sterkte van de glazen. Informeer bij ons naar de volledige voorwaarden.

Onze collectie kinderbrillen omvat gerenommeerde merken zoals Very French Gangsters, Ray Ban, Chloé en BBig.

Kinderoogzorg/oogmeting

Kinderen tot en met 7 jaar moeten naar de oogarts. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen naar een optometrist of de opticien. Bij een allereerste meting bij kinderen van 8 jaar en ouder adviseren wij ook een meting door de optometrist. Zodat er ook naar de gezondheid van het oog gekeken kan worden.

Maak een afspraak

Uw vraag, onze zorg

Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met de kwaliteit van uw ogen en uw zicht? Voer uw telefoonnummer in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Onze website maakt
gebruik van cookies

De website van UW Optiek + Oogzorg maakt gebruik van functionele- en analytische cookies. Deze zijn nodig om de site goed te laten functioneren en maken geen gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ik begrijp het    Privacy verklaring