U heeft vast wel eens van de term ‘gepolariseerde glazen’ gehoord. Wat betekend nu eigenlijk?  Glazen met een polarisatiefilter nemen vervelende schitteringen weg. Denk maar aan het reflecterende zonlicht dat op het water schijnt, of op een ondergrond zoals lak of glas. Een zonnebril met gepolariseerde glazen geeft rust aan uw ogen.

Zijn deze glazen echt nodig.

Gepolariseerde glazen nemen de horizontale schitteringen van het licht weg. Denk maar aan de schittering die te zien is bij de weerkaatsing van de zon op een nat wegdek, of de zon die op de piste schijnt tijdens de wintersport. Die schittering wordt door gepolariseerde glazen gefilterd, waardoor u een prettiger en beter zicht heeft. Zeker voor u vakantie naar de wintersport zijn de gepolariseerde glazen een aanrader. Een van de betere zonnebrillen met deze glazen zijn van Serengeti. UWoptiek heeft een hele mooie collectie in huis.

Hier even de voordelen van gepolariseerd glas :

 

Minder schitteringen, 100% UVB bescherming, hoger contrast, Duidelijkere kleuren, Beter gezichtsveld en geeft meer rust aan de ogen.

Deze blogs zijn ook
interessant voor u

Uw vraag, onze zorg

Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met de kwaliteit van uw ogen en uw zicht? Voer uw telefoonnummer in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Onze website maakt
gebruik van cookies

De website van UW Optiek + Oogzorg maakt gebruik van functionele- en analytische cookies. Deze zijn nodig om de site goed te laten functioneren en maken geen gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ik begrijp het    Privacy verklaring