Nieuwe brillenglazen kunt u niet zomaar uitproberen. De HOYA Vision Consultant Viewer App brengt hier verandering in. Met deze app voor de iPad is het namelijk mogelijk om, voor aanschaf, een goed beeld te krijgen van de betreffende brillenglazen. Zo kunt u toch ervaren wat de kwaliteit is van de glazen die mogelijk in uw nieuwe bril worden geplaatst.

Met de nieuwe app HOYA Vision Consultant Viewer kunnen wij u optimaal adviseren over uw brillenglazen. Op de iPad wordt de omgeving realtime, oftewel onvertraagd, getoond. Om u te kunnen laten ervaren wat het effect is van de brillenglazen, wordt de werking van verschillende brillenglazen getoond. Stel dat u de iPad richt op bijvoorbeeld een wand in de winkel, dan ziet u hoe scherp deze muur wordt. Oftewel wat de werking is van de brillenglazen van HOYA.

Afgesteld op uw ogen

Bij het gebruik van de app gaat het om uw ervaring, dus variabelen als sterkte, cilinder en additie worden afgesteld op uw ogen. Op deze manier krijgt u het beste inzicht in de eigenschappen van verscheidene typen brillenglazen en diverse opties. Handig, omdat de aanschaf van nieuwe brillenglazen niet bepaald een geringe investering is.

Toe aan een nieuwe bril en zelf de kwaliteit ervaren van de brillenglazen van HOYA? Kom dan bij ons langs. Wij laten u graag kennismaken met de HOYA Vision Consultant Viewer App.

Deze blogs zijn ook
interessant voor u

Uw vraag, onze zorg

Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met de kwaliteit van uw ogen en uw zicht? Voer uw telefoonnummer in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Onze website maakt
gebruik van cookies

De website van UW Optiek + Oogzorg maakt gebruik van functionele- en analytische cookies. Deze zijn nodig om de site goed te laten functioneren en maken geen gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ik begrijp het    Privacy verklaring