De uitvinders zijn de klaverjasvrienden Evert (86) en Appie (84) die een speciaal brilletje voor oogdruppels ontwierpen. Het ontwerp is simpel, het is een gewone bril waarin 3 gaatjes zitten van verschillend formaat. Deze gaatje zijn voor de verschillende formaat flesjes. Je zet de bril op gaat liggen en zet het flesje op het juiste gaatje knijp in het flesje en de druppel valt precies in uw oog.

De twee brachten afgelopen jaar een brilletje op de markt, waarmee je oogdruppels kunt toedienen zonder morsen of gehannes. Het brein achter de handel is de 84-jarige Appie die na een staaroperatie meerdere keren per dag zijn ogen moest druppelen. Toen hij vergat zijn leesbrilletje af te zetten tijdens het druppelen, kwam hij op een briljant idee. Hij boorde een gaatje in het glas en klemde daar het flesje in. De onderneming Druppelzorg was geboren. De druppelbril is te verkrijgen bij de betere opticien.

Deze blogs zijn ook
interessant voor u

Uw vraag, onze zorg

Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met de kwaliteit van uw ogen en uw zicht? Voer uw telefoonnummer in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Onze website maakt
gebruik van cookies

De website van UW Optiek + Oogzorg maakt gebruik van functionele- en analytische cookies. Deze zijn nodig om de site goed te laten functioneren en maken geen gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ik begrijp het    Privacy verklaring