Het dragen van een bril is een vorm van zelfexpressie. En als je denkt dat dit alleen over het montuur gaat, dan heb je het mis. Ook multifocale brillenglazen kunnen tegenwoordig volledig worden afgestemd op wie je bent. Onze glasfabrikant HOYA speelt hier met de nieuwe MYSELF multifocale glazen naadloos op in. Een volledig geïndividualiseerde oplossing, exact gemeten, berekend en geslepen op basis van je eigen, unieke kijkgedrag. Vragen over je levensstijl, ondersteund door een speciaal softwareprogramma, dienen als basis voor dit persoonlijke ontwerp.

Maatwerk haalt de beste versie uit jezelf
Een bril met MYSELF multifocale glazen ondersteunt het natuurlijke kijkgedrag en geeft rust op alle kijkafstanden. Je hoeft niet uw hoofd te draaien, maar laat je ogen het werk doen. MYSELF biedt een aangename ervaring bij het gebruik van digitale apparaten, maar ook tijdens buitenactiviteiten. Maar er is nóg een cruciale factor die de kwaliteit van je zicht bepaalt: de manier waarop wij de MYSELF glazen in het montuur plaatsen. Want de kleinste afwijking kan al de grootste irritaties geven. Daarom werken wij met VISUREAL. Dit systeem berekent de exacte plaatsing van de glazen in je montuur. De uitkomst van deze gedetailleerde optelsom? De voor jou perfecte bril. Kom langs en maak een afspraak.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deze blogs zijn ook
interessant voor u

Uw vraag, onze zorg

Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met de kwaliteit van uw ogen en uw zicht? Voer uw telefoonnummer in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Onze website maakt
gebruik van cookies

De website van UW Optiek + Oogzorg maakt gebruik van functionele- en analytische cookies. Deze zijn nodig om de site goed te laten functioneren en maken geen gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ik begrijp het    Privacy verklaring