Coating

Een ontspiegeling wordt toegepast om te voorkomen dat hinderlijke schitteringen het beeld verstoren. Een ontspiegeling verbetert de visuele kwaliteit van het brillenglas aanzienlijk. Een ontspiegeling zorgt voor een contrastrijker beeld, er wordt meer licht doorgelaten en het lijkt of er geen glazen meer in de bril zitten.

De moderne ontspiegelingen zijn tevens voorzien van een hard-, een vuilwerende- en een antistatische laag waardoor de glazen minder vuil aantrekken en makkelijker te reinigen zijn.  De kwaliteit van een brillenglas is optimaal wanneer de ontspiegeling perfect is geïntegreerd in het glas zelf. HOYA is op dit technisch geavanceerde vlak marktleider.

De zeer makkelijk te reinigen, krasbestendige en anti-reflectie ontspiegelingen van HOYA staan bekend om hun duurzaamheid en optische kwaliteiten.

Voor kunststof glazen heeft HOYA de volgende coatings ontwikkeld :

Hi-Vison LongLife UVControl

Hi-Vison LongLife BlueControl

Hi-Vision LongLife

Super Hi-Vision

Hard Hi-Vision Aqua

Meiryo

 

 

Maak een afspraak

Onze website maakt
gebruik van cookies

De website van UW Optiek + Oogzorg maakt gebruik van functionele- en analytische cookies. Deze zijn nodig om de site goed te laten functioneren en maken geen gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ik begrijp het    Privacy verklaring