Onze brillen van diverse merken

Een bril kiezen is een unieke ervaring. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Onder het genot van een kopje koffie of thee presenteren wij u graag onze collectie van diverse merken met o.a de volgende merken Chloé, Gold & Wood, Henry Jullien, Cazal ,Bottega Veneta, Ray Ban, Joshi, Serengeti, Saint Laurent, Alexander McQueen, Tom Ford, EYEVAN 7285, Anna-Karin Karlsson, Gucci en het prachtige Cartier. Wij kijken met u naar kleur, design, pasvorm en prijsklasse.

Naast een mooi design brengen onze merken ook kwaliteitsgarantie met zich mee. Voor de nieuwste brillen bent u bij ons aan het juiste adres.  Loop eens binnen om onze collectie te bekijken.

Maak een afspraak

Wij verkopen de volgende merken

Uw vraag, onze zorg

Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met de kwaliteit van uw ogen en uw zicht? Voer uw telefoonnummer in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Onze website maakt
gebruik van cookies

De website van UW Optiek + Oogzorg maakt gebruik van functionele- en analytische cookies. Deze zijn nodig om de site goed te laten functioneren en maken geen gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Ik begrijp het    Privacy verklaring